BAŞKAN ATEŞ YENİDEN TOBB KONSEYİ’NDE

15 Mayıs 2018 Salı - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin seçimli 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapıldı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TOBB bünyesindeki Ticaret ve Sanayi Odalarını temsil eden TSO Konseyi üyeliğine yeniden seçildi, ayrıca TOBB Yönetim Kurulu yedek üyesi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin seçimli 74. Genel Kurulu 365 Oda ve borsadan katılan 1.800 delegenin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapıldı.

TOBB Genel Kurulu’na Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in yanı sıra Meclis Başkanı Halit Ergül, TOBB delegeleri Abdi Ayhan Önder, Fatih Yamaner, Orhan Kahraman ve Cavit Demir katıldı.

Genel Kurulun ilk gününde TOBB delegeleri Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı.

Ateş Yeniden TSO Konseyi’nde

Genel kurulun ikinci gününde Türk iş dünyasının en büyük kuruluşu olan TOBB’nin yeni dönem seçimleri yapıldı.  Başkan Türker Ateş, TOBB bünyesindeki en önemli yapılardan birisi olan, tüm Türkiye’deki Ticaret ve Sanayi Odalarını temsil eden TSO Konseyi üyeliğine yeniden seçildi.

Diğer taraftan, Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek liste ile girdiği seçimde TOBB’nin önümüzdeki dönemde görev yapacak yeni yönetim kurulu da belirlendi. Başkan Türker Ateş, Konsey üyeliğinden sonra ayrıca TOBB Yönetim Kurulu birinci yedek üyeliğine de seçildi. Bu sonuçla Ateş, İlimiz ve bölgemiz için önemli bir başarıya imza atmış oldu.