BAŞKAN ATEŞ’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Türker Ateş'e kurum ve kuruluşlarca yapılan ziyaretler devam ediyor.

1-7 Nisan seçimlerinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Türker Ateş’e kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen ziyaretler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Bolu İl Temsilciliği üyeleri ve Türk Ocakları Bolu Şube Yönetim Kurulu ile devam etti. Ziyaretlere Meclis Başkanlığı görevine seçilen Halit Ergül de iştirak etti.

Kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan ziyaretlerde İlin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Odamızın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini önümüzdeki dört yıl daha yürütecek olan Türker Ateş’e ve yeni Meclis Başkanı Halit Ergül’e görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden ve iletilen başarı dileklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Türker Ateş, geride bıraktıkları sürede Bolu iş dünyasının ve Bolu ekonomisinin gelişimi için önemli çalışma ve projeler yürüttüklerini, bu dönemde de projelere devam edeceklerini ve farklı farklı sektörlerde yeni projelerle üyelerinin rekabet güçlerini artırmak için yoğun bir mesai gerçekleştireceklerini ifade etti. Bolu iş dünyasını ve sektörleri TSO çatısı altında temsil eden Oda Meclisinin de bu dönem yenilenerek gençleştiğini, birçok genç ve başarılı ismin Meclis üyeliği görevine seçildiğini belirterek, bu süreçte Bolu’nun ekonomik kazanımlarını artırmak, iş dünyasının sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak için Yönetim Kurulu, Meclisin ve Meslek Komitelerinin birbirinden aldığı güç ve destekle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Ziyaretlerde iş dünyasının gündemdeki konular hakkında da bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.