BAŞKAN ATEŞ’TEN 30 AĞUSTOS MESAJI

29 Ağustos 2018 Çarşamba - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, yayımladığı bir mesaj ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Ateş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kapıları 947 yıl önce yine bir Ağustos ayında açılan ve ebedi vatanımız haline gelen yurt topraklarımızda, tüm dünyaya örnek olmuş bir kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 96. yıldönümünü, bu yüce Cumhuriyetin ve aziz milletimizin fertleri olarak büyük bir gururla kutluyoruz.

Dört bir yandan kuşatılmış vatan toprağını, elinden alınmaya çalışılan bağımsızlığını, her durum ve koşulda sarsılmaz birlik ve beraberliğiyle koruyan ve yurt topraklarını işgalcilerden temizleyen bu azim ve kararlılık, bugün de her türlü tehdide karşı hiç kuşkusuz milletimizin en büyük gücüdür.

Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olmayı her zaman kendimize en büyük gurur olarak görmekteyiz. Ekonomisi gelişmiş, refah düzeyi artmış ve her yönüyle kalkınmış bir Türkiye hedefiyle, ülkemizi hak ettiği aydınlık yarınlara taşıyabilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, Bolu iş dünyası olarak başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta bu emsalsiz zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 30 Ağustos tarihini milletimizin şanlı geçmişine silinmez harflerle yazan, üzerinde yaşadığımız bu toprakları bizlere ebedi vatan yapan İstiklal Savaşı kahramanlarımızı, bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”