BOLU FUARI 3. KEZ KAPILARINI AÇTI

25 Nisan 2019 Perşembe - Odamız öncülüğünde, Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ziraat Odası ve ilgili kurumların katkılarıyla, Expolife Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen 3. Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Bolu Decoboss Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı düzenlenen bir tören ile Bolu Belediyesi Yaşamkent Fuar Alanı'nda açıldı.

Açılış törenine Vali Ahmet Ümit, Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan Vekili İsa Özcan, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, il protokolü, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Expolife Fuarcılık yetkilisi Serdar Erdoğan’ın konuşmasıyla başlayan program, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in konuşmasıyla devam etti. Başkan Ateş, fuar konusunun Bolu için son derece önemli olduğunu belirttiği konuşmasında, Bolu’nun gerek bulunduğu konum, gerekse sektörleri itibariyle fuar konusunda bir cazibe merkezi olabileceğini, fuara sektörel katılım profilini çok daha yükseltebilme potansiyeli bulunduğunu söyleyerek, bunun için Bolu’nun çok amaçlı bir fuar kompleksine ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Başkan Ateş, TOBB fuar takvimi kapsamında bu yıl üçüncü kez düzenlenen fuar organizasyonuna katkı veren herkese ve fuara katılım gösteren tüm firmalara teşekkür etti.

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Vali Ahmet Ümit’in fuarın bundan sonra da gelişerek devam etmesine yönelik verdikleri desteklerini ifade ettikleri konuşmalarından sonra il protokolü tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Devamında ise fuarda firmalar ve kuruluşlar tarafından açılan standlar ziyaret edildi.

3. Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile bu yıl ilk kez düzenlenen Bolu Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde, 10.30-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.