“İŞ DÜNYASI ÖNEMLİ VE VİZYONER BİR İSMİNİ KAYBETTİ”

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Odamız Eski Meclis Başkanı ve Meclis Üyesi Ahmet Kahraman'ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlimizin yetiştirdiği önemli ve değerli işadamlarından, 2009-2018 yılları arasında Odamız Meclis Başkanlığı ve Meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş olan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Orman Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Orta Anadolu Mobilya İhracatçıları Birliği Başkanlığı gibi önemli görevleri başarıyla yürütmekte olan değerli ağabeyimiz, büyük girişimci, Gentaş şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Ahmet Kahraman’ı geçirmiş olduğu bir kalp krizi sonrası yitirmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

İlimiz ve Türk iş dünyası çok önemli, değerli ve vizyoner bir ismini kaybetmiştir. Ahmet Kahraman, hayata geçirdiği yatırımların, yarattığı katma değer, istihdam ve ihracatın yanı sıra özellikle Mengen ilçemizin sosyo-ekonomik gelişimi için de elini her zaman taşın altına koymaktan çekinmemiştir.

Odamız Meclis Başkanlığı ve Meclis üyeliği görevlerinde bulunduğu süre zarfında da çalışmaları, düşünce ve önerileriyle her zaman bizlere örnek ve yol gösterici olan Ahmet Kahraman, yeni dönemde Odamız Meclisinin gençleşmesine de destek ve katkılar vermiştir.

İş dünyası olarak üzüntümüz büyüktür. Kendisine Allah’tan rahmet, başta Kahraman ailesine, Gentaş grup çalışanlarına, tüm hemşehrilerimize, Türk ve Bolu iş dünyasına baş sağlığı dilerim.”