KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU DEVİR TESLİM TÖRENİ ODAMIZDA YAPILDI

27 Mart 2019 Salı - Odamız koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin görev devir teslim töreni Odamızda yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş başkanlığında yapılan törene Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Alemdar, KAGİK İcra Komitesi'nin önceki dönem ve yeni dönem Başkan ve üyeleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Türker Ateş, Oda Yönetim Kurulu olarak hem Kadın Girişimciler Kurulunu, hem Genç Girişimciler Kurulunu çok önemsediklerini söyleyerek şu ifadelerde bulundu: “Memleketimizin gelişmesi ve kalkınması sürecinde sizlere çok önemli görevler düşüyor. Kadınlarımız her yere, en güzel şekilde layıktırlar. Kadın Girişimciler Kurulu’nun Bolu’daki ayağını çok yakından takip ediyoruz. Önceki dönemde Orkide Hanım iyi bir performansla Kurulumuzu hem İlimizde hem ülkemizde çok iyi temsil etti. Her platformda Odamızdan, bizlerden bahsetti. Şuanda yeni başkanımız görev aldı. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz. Bu görevi dayanışma ve kardeşlik duygularıyla devam ettireceklerine inanıyoruz. Yönetim Kurulumuzdan da bir arkadaşımız sizlerle birliktedir. Bize düşen bir görev olursa biz her zaman yanınızdayız.”

Başkan Türker Ateş’ten sonra söz alan önceki dönem KAGİK İcra Komitesi Başkanı N.Orkide İka, “Kurulduğu günden bu yana KAGİK’in içindeyim. Çok güzel bir ekip olduk. Her birimiz özveriyle çalıştık, çok mesai harcadık. Türker Başkanım her zaman Odada gerekli ortamı sağladı, desteğini yanımızda hissettirdi. Bundan sonra da ne faaliyet yaparsanız sizlerin yanındayım.” şeklinde konuştu.

Sonrasında söz alan yeni dönem KAGİK İcra Komitesi Başkanı Emine Yüce ise “6 yıldır Kadın Girişimciler Kurulu’ndayım. Orkide Başkanımın sayesinde çok güzel faaliyetlerimiz ve dostluklarımız oldu. Bolu’muzun adını duyurmak için güzel etkinlikler yaptık. Yeni arkadaşlarımızla da sinerjimiz tuttu. İnşallah güzel faaliyetler yapacağız. Türker Başkanıma ve Yönetim Kurulumuza da bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Törende önceki dönem Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Orkide İka ve Komite üyelerine günün anısına birer hediye takdim edildi.

Duyurular   [Tümü]