“ODAMIZ KALİTE YOLCULUĞUNU TSE ISO 9000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ İLE TAÇLANDIRDI” 2008 yılı içinde çalışmalarına başladığımız kalite yolculuğumuzun ilk ve en önemli sonucunu almış bulunuyoruz. Profesyonel kadromuz ile birlikte oluşturduğumuz Oda Kalite Yönetim Sistemimizin belgelenmesi amacıyla yapmış olduğumuz başvuru üzerine TSE yetkilileri tarafından Odamızda yapılan inceleme ve tetkikte, Odamızda sürdürülmekte olan hizmetlere ilişkin kalite ve dokümantasyon sistemi ile işleyiş, standartlara uyumlu bulunmuş olup, Odamız TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanmıştır. TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni, 19 Ekim 2008 Pazar günü Odamızda düzenlediğimiz ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı toplantı ve ödül töreninde, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı olan İbrahim Çağlar’ın elinden aldık. Kalite politikamızın temel unsurlarından birisi olan, profesyonel kadromuzla üyelerimize ve paydaşlarımıza her defasında güleryüzlü, hızlı ve doğru hizmet verme anlayışının bir pratiği olarak, üyelerimiz, türlerine göre aldıkları hizmetleri Odamızın kalite hedefleri çerçevesinde belirlenen süreler içinde talep etme hakkına sahip olacak. TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile kalite yolculuğumuzun en önemli aşamalarından birisini geride bırakmakla beraber, aynı zamanda TOBB akreditasyon sürecine de başarılı bir başlangıç yapmış olduk. Bundan böyle, TOBB akreditasyonu çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. En kısa sürede başvurusunu yapacağımız akreditasyon sürecinin tamamlanması ile birlikte, Odamızı Türkiye genelinde TOBB tarafından Odalar için belirlenen Kalite ve hizmet standartlarına uyumluluk açısından akredite edilen Odalar arasına dahil edebilmek, Yönetim Kurulu olarak en öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Saygılarımla, Türker ATEŞ Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Saygılarımla,

Türker ATEŞ