ODAMIZ VE BAİBÜ ARASINDA YÜKSEK LİSANS İŞBİRLİĞİ

05 Ekim 2018 Cuma - Odamız ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında, Odamız üyelerine yönelik yüksek lisans programları ile ilgili başlatılması planlanan işbirliği çalışmaları kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Yaşar Ayyıldız, Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Rahmi Yücel ve Doç.Dr. Yunus Demirli, Başkan Türker Ateş'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Odamız ve BAİBÜ işbirliğinde, Odamız üyelerine ve çalışanlarına yönelik başlatılması öngörülen yüksek lisans eğitim programları çalışmaları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Enstitü Müdürü Doç.Dr. Yaşar Ayyıldız, Enstitü’de açık bulunan tezli yüksek lisans programları ile işletme, sağlık kurumları işletmeciliği, çatışma yönetimi ve müzakere gibi tezsiz yüksek lisans programları hakkında Başkan Türker Ateş’e bilgiler verdi.

Başkan Türker Ateş, öngörülen söz konusu işbirliğiyle Oda üyelerine ve çalışanlarına yönelik olarak bu başlıkların dışında da yeterli talep olması halinde yeni başka programlar açılabileceğini, ayrıca protokol ile yüksek lisans program ücretlerinde üyelerimize yönelik özel indirim uygulanmasının öngörüldüğünü belirtti. Başkan Ateş, hazırlıkları devam eden işbirliği protokolü için, üyelerimizin ve çalışanlarının katılmak istedikleri veya kendi iş ve meslekleri ile ilgili açılmasını talep ettikleri yüksek lisans programlarını Oda ile iletişime geçerek bildirebileceklerini ifade etti.