ODAMIZIN KALİTE YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

31 Temmuz 2019 Çarşamba - Odamızın ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi belge yenileme denetimi Türk Standartları Enstitüsü tarafından 31 Temmuz-1 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Denetime Başkan Türker Ateş ile kalite sistemleri ve akreditasyondan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lebibe Özçağlar da iştirak etti.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Reşit Yazıcıoğlu tarafından Odamızın hizmet sunumuna esas yürürlükteki prosesleri, tehlike ve risk değerlendirme çalışmaları, iş akış şemaları, kalite ve proses hedefleri ile gerçekleşmeleri, gözden geçirme, ölçme ve analiz çalışmaları, üye memnuniyetine yönelik yapılan faaliyetler, iyileştirmeler ve birçok başlık üzerinden yapılan denetim başarıyla tamamlandı, Odamızın kalite yönetim sistemi belgesi 3 yıl süreyle yenilendi.