“SAĞLIKLI KADIN, SAĞLIKLI TOPLUM” SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

04 Nisan 2019 Perşembe - Odamız koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun hastaneleri işbirliğiyle 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla düzenlenen “Sağlıklı Kadın, Sağlıklı Toplum” semineri, yoğun ilgi altında gerçekleştirildi.

Seminere Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın eşi Özlem Erdoğan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve Kurul üyeleri, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, kurum ve STK’ların temsilcileri ve her kesimden çok sayıda kadın dinleyici katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce yaptı. Yüce, konuşmasında Kurul faaliyetleri ile ilgili konuklara bilgiler verdi. Sonrasında ise sırasıyla Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Tahir Atun (Özel Çağsu Hastanesi), Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Alev Uygun Akaltun (Özel Fatma Hatun Hastanesi), Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sema Çakır Güler (Özel Fatma Hatun Hastanesi), Diyetisyen Elif Nur Kaya (Özel Çağsu Hastanesi) ve Psikolog Sertaç Yaşlı (Özel Çağsu Hastanesi) dinleyicilere kendi konularıyla ilgili sunumlar yaptı.

Seminer sonunda katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Duyurular   [Tümü]