Slovak MatchMaking Fuarı Bratislava 2018 Hk.

İlgi: T.O.B.B.'dan gelen 11.09.2018 tarih ve 411-13326 sayılı yazı.

İlgi yazıda, 13 Kasım 2018 tarihinde Slovakya'nın başkenti Bratislava'da, Slovak Yatırım ve Ticareti Geliştirme Ajansı (SARIO) tarafından, Slovakya'nın en büyük uluslararası ikili görüşmelerinin olduğu Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018'in düzenleneceği bildirilmektedir.
Fuar'ın, ticaret ve işbirliği yapmak isteyen yabancı iş insanlarına yönelik olduğu, önceliğin ikili iş görüşmelerine, işbirliği tekliflerine, ihalelere, ortak girişimlerin oluşturulmasına ve işbirliği ortaklıkları aramaya yönelik olacağı belirtilmektedir.
Söz konusu Fuar'a katılım başvurusu http://matchmakingfairbratislava2018.sario.sk/ adresinden online yapılmaktadır. Fuar'a ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine rica olunur.

Saygılarımızla,

Duyurular   [Tümü]