0 374 215 16 92 - 0 374 215 16 93 HABERLERDUYURULAR

Ünvan/İştigal konusu veya ilgili kelimeyi yazınız

Üye aramasını bir meslek grubu içinde yapabilirsiniz

ALMANYA HANAU TİCARET ODASI İLE HİZMET KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

08.11.2021
7 Ekim 2021 Perşembe / Almanya'nın Hessen eyaletinde faaliyet gösteren önemli ticaret odaları arasında yer alan Hanau Ticaret Odası ile Odamız arasında, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'nın da katılımıyla hizmet kıyaslama toplantısı gerçekleştirildi.

Çevrimiçi video konferans yoluyla yapılan toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Hanau Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Taşdirek, Odamız akreditasyondan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lebibe Özçağlar, Odamızın da üyesi bulunduğu Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'nın Genel Sekreteri Okan Özoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Nalan Yetim, Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören, akreditasyon sorumlusu Burak Yetkin ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu YDO Koordinatörü Tolga Kaya iştirak etti.

Toplantıda Odaların karşılıklı olarak üyelerine sundukları hizmetler, çalışma, faaliyet ve projeleri hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Bolu iş dünyasının Almanya ile ticari ilişkilerini geliştirmeye yönelik yapılabilecek müşterek çalışmalar istişare edildi.

Bolu TSO