0 374 215 16 92 - 0 374 215 16 93 HABERLERDUYURULAR

Ünvan/İştigal konusu veya ilgili kelimeyi yazınız

Üye aramasını bir meslek grubu içinde yapabilirsiniz

ASO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI BOLU'DA YAPILDI

08.11.2021
16 Ekim 2021 Cumartesi / Başkan Türker Ateş, Ankara Sanayi Odası (ASO) koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun İlimizde düzenlenen ortak akıl çalıştayına iştirak etti.

Koru Hotel’de gün boyu devam eden olan çalıştayın açılışına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar Demircan Çakır, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, TOBB Ankara İl Kadın Girişimciler Kurulu, Odamız koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ve çevre illerin kadın girişimciler kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Türker Ateş, toplantı açılışında söz konusu çalıştayı tabiatın kalbi Bolu’da düzenledikleri için ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile Kadın Girişimciler Kuruluna teşekkür ederek başladığı konuşmasında ülke olarak ekonomik hedeflere giden süreçte kadın girişimciliğinin sahip olduğu kritik öneme vurgu yaptı. Başkan Ateş ayrıca katılımcılara İlimizin ekonomik perspektiften genel görünümü hakkında bilgiler verdi. Pandemi sürecini de değerlendiren Başkan Ateş, bu zorlu süreçte makinalarını hiç kapatmayıp üretmeye devam eden sanayi sektörüne teşekkür etti.

Bolu TSO