0 374 215 16 92 - 0 374 215 16 93 HABERLERDUYURULAR

Ünvan/İştigal konusu veya ilgili kelimeyi yazınız

Üye aramasını bir meslek grubu içinde yapabilirsiniz

AYTEMİZ PETROL’DEN ÜYELERİMİZE İNDİRİMLİ AKARYAKIT

08.11.2021
27 Ekim 2021 Çarşamba / Odamız ve Aytemiz Petrol akaryakıt istasyonu işletmecisi Hamamcıoğlu Sağlık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. arasında imzalanan bir protokol ile Odamız üyelerine Aytemiz Petrol'den indirim kartı ile yapacakları akaryakıt alışverişlerinde %3 ile % 7 arasında indirim kolaylığı sağlandı.

Odamız, çeşitli ürün ve hizmet alanlarında üyelerine indirimler sağlayan anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Son olarak, Aytemiz Petrol ile bir protokol imzalanarak Oda üyelerine akaryakıt ürünlerinde indirim olanağı sunuldu.

Yapılan protokol kapsamında, Odamıza üye firmalar, Odamızdan alacakları indirim kartları ile Aytemiz Petrol akaryakıt satış istasyonundan yapacakları akaryakıt alışverişlerinde, geçerli pompa fiyatları üzerinden kurşunsuz benzin 95 oktanda % 3, motorin ve Euro dizelde ise % 5 indirimden yararlanacak. Ayrıca AYT otomasyon bağlantısı yaptıran üyelere ise indirim oranı kurşunsuz benzin 95 oktanda % 4, motorin ve Euro dizelde ise % 7 olarak uygulanacak.

Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören, Oda olarak düzenli biçimde çeşitli sektör ve hizmet alanlarında Oda üyelerine indirim sağlayan protokoller yapmaya devam ettiklerini belirterek, bu protokollerden bir yenisini, akaryakıt ürünleri konusunda Aytemiz Petrol ile yaptıklarını söyledi. Gören, protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını diledi ve yine bunun gibi çeşitli sektörlerde ürün ve hizmetlerinde üyelerimize indirim sunmak isteyen firmaların Odamız Genel Sekreterliği ile iletişime geçebileceklerini bildirdi.

Bolu TSO