0 374 215 16 92 - 0 374 215 16 93 HABERLERDUYURULAR

Ünvan/İştigal konusu veya ilgili kelimeyi yazınız

Üye aramasını bir meslek grubu içinde yapabilirsiniz

KARDEŞ ODA OSMANİYE TSO İLE OSMANİYE TB’DEN ODAMIZA ZİYARET

07.11.2021
9 Eylül 2021 Perşembe / 2018 yılında Batı Karadeniz'de yer alan bölge odaları ile kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti, Odamıza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Aptullah Güreli, Fatih Mehmet Daşçı, Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık ve Selahattin Poçulu’dan oluşan heyetin Odamıza yaptıkları ziyarete Meclis Başkan Vekilleri Kayhan Perçin ve Murat Koca, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Lebibe Özçağlar, Abdullah Alemdar ve Melih Yaman evsahipliği yaptı.

Ziyarete ayrıca TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka da iştirak etti.

Ziyarette karşılıklı olarak iki ilin ekonomik ve sektörel durumu ve Odaların güncel çalışma ve faaliyetleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, müşterek yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.

Bolu TSO