0 374 215 16 92 - 0 374 215 16 93 HABERLERDUYURULAR

Ünvan/İştigal konusu veya ilgili kelimeyi yazınız

Üye aramasını bir meslek grubu içinde yapabilirsiniz

MANCHESTER TİCARET ODASI İLE HİZMET KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

08.11.2021
28 Eylül 2021 Salı / Odamızın akreditasyon hizmet geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında İngiltere Manchester Ticaret Odası ile bir hizmet kıyaslama toplantısı gerçekleştirildi.

Çevrimiçi videokonferans yoluyla yapılan toplantıya Odamız akreditasyon ve kalite sistemlerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lebibe Özçağlar, Genel Sekreter İsmail Gören, akreditasyon sorumlusu Burak Yetkin, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu YDO Koordinatörü Tolga Kaya ve YDO Uzmanı Ali Dizman katılırken, GM Ticaret Odası tarafından da Dış İlişkiler Direktörü Susana Cordoba, Dış İlişkiler Uzmanı Pauline Puig ve Uluslararası Hizmetler Direktörü Amy Swindells toplantıya iştirak etti.

Toplantıda karşılıklı olarak Odaların çalışma ve faaliyetleri, projeleri, dış ticaret ve dijitalleşme alanında yürütülen çalışmalar ve daha birçok başlıkta bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca karşılıklı olarak gerek kurumsal ve gerekse üyeler arası ticari işbirliğini geliştirme seçenekleri görüşüldü.

Bolu TSO