Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

Odamıza Yargı Camiasından Hayırlı Olsun ziyaretleri Gerçekleşti.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yapmakta iken Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanan Sayın Hüseyin Sabuncuoğlu, Bolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Murat Serdar Çakıroğlu ve Murat Turan, Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Perçin, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla  teşekkür ederek, yeni dönemde Bolu iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Odamız Meclis Başkanı Murat Koca ise kurumlar arası iletişim ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, Bolu’nun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmak amacıyla tüm paydaşlarla ortak anlayış içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber Tarih: 22 Ekim 2026
Menü Görüntüle