Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

AFRİKA İHRACAT FIRSATLARI ODAMIZDA ANLATILDI

Odamız ev sahipliğinde TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde Afrika Ticaret Merkezleri ve Bosphorus Expo Kurucusu Utku Bengisu’nun katılımlarıyla Afrika İhracat Fırsatları programı gerçekleştirildi.

Odamız Meclis salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu’nun ihracattaki yeri, uluslararası ticaretin ve Afrika ile ticari ilişkilerin önemini dile getirdi.

Programda Afrika Ticaret Merkezleri ve Bosphorus Expo Kurucusu Utku Bengisu, Afrika İhracat Fırsatları, İhracata Yeni Başlayanlar için Yol Haritası, Afrika Pazarına Açılma Stratejileri ve İhracatçılara çözüm önerilerini katılımcılara anlattı. Bengisu, Afrika’nın birçok sektörde büyük bir potansiyele sahip olduğunu, Afrika pazarında başarılı olabilmek için öncelikle kolektif bir ihracat stratejisi oluşturulması gerektiğini, iyi bir Pazar araştırması yapılması, yerel iş ortakları ile çalışmak gerektiğini ve kültürel farklılıklara dikkat ederek firmaların ona göre ihracat yapması gerektiğini söyledi.

Program katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Menü Görüntüle