Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 109. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümünde şanlı tarihimizin zaferlerinin kutlanması ve Çanakkale Destanını yazan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.   

Bu büyük zafer, vatan topraklarını korumak adına tüm varlığını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakarlıklarıyla yazılmıştır. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir destan olarak tarihe geçmiştir.

Bu anlamlı günde Çanakkale’nin kahramanlarına olan minnet ve şükranlarımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Onların azim ve fedakarlıkları, bugün sahip olduğumuz özgürlük ve bağımsızlık duygusunun temelini oluşturmuştur.

Bugün, Türkiye’nin ekonomik kalkınması ve refahı için çalışırken, Çanakkale ruhunu ve milli birlik bilincini her zaman yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya kararlıyız. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızı, özellikle de gençlerimizi, tarihimizin bu önemli dönemini anlamaya ve sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Menü Görüntüle