BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINI DÜZENLEDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Bolu İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Üyeleri ile Oda personelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda konuşma yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’te olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz huzur sofralarımızda bizlerle olduğunuz için şahsım, Odamız ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Dileriz bir sonraki sene de bu sofrada bir araya gelir, birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyecek pek çok projeye birlikte imza atarız” dedi.