Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR, ODA VE BORSA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BOLU İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI VE ÇÖZÜM ÖNERİNİ BAKAN ŞİMŞEK’E VE TOBB’A İLETTİ

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcıları ve Bakanlık Bürokratları ile 365 Oda ve Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımlarıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısına katıldı. Toplantı da Başkan Abdullah Alemdar, Bolu iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.

TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirilen Oda ve Borsa istişare toplantısında söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu İş dünyasının günümüz ekonomik koşullarında inşaat, vergi ve SGK yapılandırmalarının ödemelerinde borçlarından dolayı işletmelerin ve ortaklarına konulan icra, haciz ve banka hesaplarına konulan blokeler ile Ticari ve bireysel kullanılan kredi kartlarının asgari ödemelerinde son dönemde yapılan faiz artırımları konularındaki sorunlarını ve çözüm önerilerini  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.

Menü Görüntüle