Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadınların tarih boyunca mücadele ettiği haklarını, kazanımlarını, İş dünyasındaki etkilerini ve katkılarını anlamak ve takdir etmek için bizlere bir fırsat sunuyor. Ancak, bu sadece bir günle sınırlı kalmamalıdır. Kadınların iş dünyasındaki varlığını ve liderliğini her gün kutlamalı ve desteklemeliyiz. Çünkü kadınlar, ekonomik kalkınmanın ve toplumsal ilerlemenin önemli bir parçasıdır. Ülke olarak zenginleşmenin, sosyo-ekonomik anlamda topyekün kalkınmanın ve refaha ulaşmanın yolu, kadınlarımızın bilgi, beceri ve vizyonlarıyla toplumda her alanda yükselmelerine bağlıdır. Kadınlar, iş dünyasında liderlik rolleri üstlenirken, yenilikçi fikirleriyle, vizyonlarıyla ve kararlılıklarıyla iş dünyasına büyük katkılarda bulunmuşlardır. Bugün, birçok sektörde kadınların etkisi ve liderliği giderek artmaktadır ve bu, iş dünyasının çeşitliliğini ve gücünü göstermektedir. 

Çatı Kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk himayelerinde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Kadın Girişimciler Kurulumuz aracılığıyla kadınlarımızın girişimciliğinin geliştirilmesine, girişimci düşüncenin giderek daha fazla yaygınlaştırılmasına, iş dünyasında yer almalarına, onların bilgi, beceri ve potansiyellerini kazanıma dönüştürebilmek ve kişisel gelişimlerine destek vererek kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak için çaba harcamaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizleri yetiştiren, varlıklarıyla dokundukları her yeri ve her şeyi güzelleştiren, gücümüze güç katan, hayatımızın vazgeçilmez parçası olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü ‘Kadın Varsa Yarın Var’ düşüncesiyle en içten dileklerimle kutluyorum.”

Menü Görüntüle