Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

ODAMIZ İLE ŞEKERBANK T.A.Ş. BOLU ŞUBESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Odamız ile Şekerbank T.A.Ş. Bolu Şubesi arasında Odamız Üyelerine yönelik Ticari Kredi protokolü imzalandı.

Odamızda gerçekleştirilen imza törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Şekerbank T.A.Ş. Marmara Bölge Müdürü İlsu Karahan, Şekerbank T.A.Ş Bolu Şubesi Müdürü Hilmi Tokmar ve Portföy Yöneticisi Yavuz Aktaş katıldı.

Odamız Üyelerine yönelik Şekerbank T.A.Ş Bolu Şubesi ile imzalanan protokol hakkında açıklamalarda bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Odamız üyelerinin günümüzde en önemli sorunlarında birisi finansmana erişim sorunudur. Üyelerimizin uygun finansman imkanlarına ulaşmalarını sağlamak, finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve büyümelerini desteklemek amacıyla Oda olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Şekerbank T.A.Ş Bolu Şubesi ile Ticari kredi protokolü imzaladık. İmzalanan protokolün, Bolu İş Dünyamıza ve Şekerbank T.A.Ş.’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.”

Protokol kapsamında Banka tarafından kredisi uygun görülen Odamız Üyesi firmalar Banka tarafından belirlenen şartlar ve tahsis edilmiş limitler dâhilinde kullandırılacak taksitli kredilerde, 36 aya varan vadelerde, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ana para ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli esnek ödeme planı imkânı sunulabilecektir. Odamız üyelerinin Banka’dan kredi kullanmaları durumunda 3 ay süre ile internet ve mobil bankacılık kanallarından yapacağı EFT/Havale ve Bankadan alacağı çek defteri için bir defaya mahsus olmak üzere masraf alınmayacaktır. Odamız üyelerinin enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve atik yönetimine yönelik yapacağı harcamalar, Banka tarafından yapılacak değerlendirmenin uygun bulunması halinde, EKOkredi kapsamında finanse edilebilecektir. Enerji verimliliğine yönelik yapacağı harcamalarda 6 aya kadar ödemesiz toplam 36 aya kadar vade, Yenilenebilir enerji ve atık yönetimine ilişkin harcamalarda ise, 6 aya kadar õdemesiz olmak üzere toplam 36 aya kadar vade ile kredi kullandırılabilecektir.

Protokolle ilgili detaylı bilgi için 0505 403 01 27 nolu telefon numarasını arayarak Şekerbank T.A.Ş. Bolu Şubesi Portföy yöneticisi Yavuz Aktaş’tan bilgi alabilirsiniz.

Menü Görüntüle