SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI HUZEYFE YILMAZ’DAN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, Odamıza nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Odamıza gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz’ı, Odamızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar, Bolu’nun sağlık sektöründeki sorunlarını, taleplerini ve önerilerini anlattı.

Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ise, Bolu için sağlık yatırımları ve teknoloji alanında Bakanlık nezdinde yaptıkları çalışmaları anlatarak, sektörün ihtiyacına yönelik yatırımların yapılması için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Odamıza gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, günün anısına Odamız Anı defterini imzaladı.