Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

TOBB ŞİKAGO TİCARET MERKEZİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız ev sahipliğinde TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde TOBB Ticaret Merkezleri ve TOBB Şikago Ticaret Merkezi Genel Müdürü Volkan Palaz, İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Haydar Can Yavuz, İş Geliştirme – Pazarlama – Üye İlişkileri Uzmanları Tuğçe Horoz ve Berfin Cirav’ın katılımlarıyla TOBB Şikago Ticaret Merkezi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Odamız Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasının yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, ABD’nin 350 milyonu aşan nüfusu ve 27 Trilyon Dolara yaklaşan GSYİH ve 3 buçuk trilyon dolara yaklaşan ithalatı ile Türk ihracatçısı için büyük bir Pazar olduğu söyledi. Başkan Alemdar, bu noktada Ülkemiz firmalarının kısa ve orta vadede ABD pazarına, uzun vadede Amerika kıtasına sürdürülebilir, tekrarlanabilir ve ölçülebilir ihracatının artırılması noktasında Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ticaret Bakanlığı ortak çalışmaları ile faaliyete geçen TOBB Ticaret Merkezleri’nin Şikago ofisinin özellikle ABD’yi hedef bir pazar olarak gören üyelerimiz için önemli bir hizmet merkezi olduğunu ifade etti.

Programda TOBB Ticaret Merkezleri ve TOBB Şikago Ticaret Merkezi Genel Müdürü Volkan Palaz ise ABD’nin en önemli ticaret ve lojistik merkezlerinden biri olan Şikago’da, Türk ürünlerinin Amerikan pazarına daha kolay girebilmesi için satış, pazarlama, depolama, uçtan uca lojistik vb. konularında katma değerli hizmetler sunan TOBB Şikago Ticaret Merkezi hakkında bilgiler verdi. 

Program katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Menü Görüntüle